Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Волині за хабарництво судитимуть посадовця Держпродспоживслужби

Чиновника затримали у березні.

Фото Pixabay.

На Волині за хабарництво судитимуть посадовця Держпродспоживслужби

Прокуратура області скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо чиновника, викритого на вимаганні й одержані неправомірної вигоди

Слідство встановило, що за визначену ціну посадовець Луцького міського управління Головного управління Державної продспоживслужби в області сприяв у державній реєстрації потужностей суб’єктів господарювання, а також не вживав заходів реагування на виявлені під час перевірок порушення.

Затримали чиновника після одержання 7500 грн від представника приватного підприємства за сприяння в державній реєстрації складських приміщень для зберігання харчових продуктів без проведення належних заходів контролю.

Затримали його 4 березня 2020 року після одержання 7500 грн від представника приватного підприємства за сприяння в державній реєстрації складських приміщень для зберігання харчових продуктів без проведення належних заходів контролю.

Посадовця обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 368 КК України, й невдовзі він постанеи перед судом.

Джерело: Пресслужба прокуратури Волинської області.
Telegram Channel