Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
12 травня відкривається після карантину Луцький зоопарк (Фото)

Як я за Вами скучив!

Фото зі сторінки Луцького зоопарку в Facebook.

12 травня відкривається після карантину Луцький зоопарк (Фото)

А там таки є на кого подивитися...

Луцький зоопарк оголосив про відновлення своєї роботи після тривалої карантинної перерви. Це станеться у вівторок, 12 травня. Водночас, діятиме ціла низка обмежень для відвідувачів.

«З 12 травня!!!

Цього коротенького повідомлення майже два місяці чекали і ми, і ви. А нині цим постом запрошуємо у місце найкомфортнішого відпочинку на природі у межах міста. Однак оскільки карантин не відмінили, а лише послабили заходи, то, перш ніж планувати візит до нас, уважно прочитайте усе, про що ми повідомимо нижче!

Відновлюючи прийом відвідувачів, ми дотримуватимемося рекомендацій Європейської асоціації зоопарків та акваріумів, які отримали цього тижня.

Відновлюючи прийом відвідувачів, ми дотримуватимемося рекомендацій Європейської асоціації зоопарків та акваріумів, які отримали цього тижня. Тож зможемо пропустити за день у межах півтисячі гостей, оскільки для подібних закладів є обмеження у 150 відвідувачів на гектар, а площа нашого зоо - до 4-х га.

Не дозволяється відвідування закритих приміщень, тому входу у лев'яче містечко не буде. Однак від цього експозиція не постраждає - маємо літній вольєр, тож наших великих «котиків» (левів та тигрів) ви зможете побачити там.

Також необхідно буде дотримуватися розмітки при придбанні квитків, відвідуванні туалетів й огляді експозиції, та дистанції - при переміщенні зоопарком. Термометр для відвідувачів купимо, антисентики надамо. Виконання інших вимог, які прописані у відповідних урядових документах і є спільними для усіх громадян України, наші гості мають забезпечити собі самі (наприклад, наявність маски). Наші співробітники наглядатимуть за дотриманням усіх правил. А у разі їхнього порушення залишаємо за собою право «попросити» таких гостей із нашої території. Бо ми на догоду одній чи кільком особам не можемо ставити під удар безпеку та комфорт усіх інших відвідувачів і співробітників, а зоопарк - знову позбавити права надавати послуги!

Придбання квитків рекомендовано здійснювати безготівковим способом.Впевнені, ви це врахуєте, плануюючи візит до нас, і не касі не виникатимуть навіть дрібні конфлікти.

Наразі працюватимемо з 10.00 до 18.00 у будні дні та з 10.00 до 19.00 - у вихідні та святкові. Сподіваємося на взаєморозуміння і взаємоповагу. Аби зробити перебування у нас максимально комфортним та безпечним, правила для відвідування зоопарку у період карантину у друкованому вигляді отримає кожен наш гість. Бережіть себе і близьких!», - йдеться у дописі Луцького зоопарку.

 
 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel