Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
15-річний підліток стріляв із травматичного пістолета по людях і автомобілях (Відео +18)

Відповідати за вчинок сина доведеться батьку.

Фото відділу комунікації поліції Дніпропетровської області.

15-річний підліток стріляв із травматичного пістолета по людях і автомобілях (Відео +18)

Інцидент трапився у Дніпрі

Очевидці повідомили поліцію про подію 6 травня близько 16.30. Вони розповіли, що біля одного з будинків по вулиці Привокзальній чути звуки, схожі на постріли.

15-річний хлопець, перебуваючи сам удома, взяв травматичний пістолет та здійснив декілька пострілів з вікна квартири, розташованої на 2-му поверсі будинку.

Відео стрілянини опублікував Цензор.НЕТ. Увага! Ненормативна лексика!

На місце події прибула слідчо-оперативна група Дніпровського відділу поліції, працівники карного розшуку та дозвільної системи.

Правоохоронці встановили, що 15-річний хлопець, перебуваючи сам удома, взяв травматичний пістолет та здійснив декілька пострілів з вікна квартири, розташованої на 2-му поверсі будинку. Поліцейські вилучили зброю та виявили біля під'їзду гільзи. Як з’ясувалося, пістолет належить батьку неповнолітнього.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про притягнення батьків неповнолітнього до адміністративної відповідальності за ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Джерело: Офіційний сайт Національної поліції.
Telegram Channel