Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Рівненщині знайшли схрон із гранатами, тротилом та патронами

Що збирався селянин робити із цим арсеналом, не повідомляється.

Фото відділу комунікації поліції Рівненської області.

На Рівненщині знайшли схрон із гранатами, тротилом та патронами

За отриманою інформацією від працівників Служби безпеки України в Рівненській області щодо можливого зберігання бойових засобів ураження, привезених із зони ООС, правоохоронці вчора, шостого травня, виявили схрон боєприпасів та вибухових речовин у Гощанському районі

Поліцейські спільно із працівниками СБУ та за процесуального керівництва прокуратури області за результатами огляду закинутого нежитлового приміщення вилучили «РПГ-22», корпус гранати «РГД-5», гранату «ВОГ»,  3 підривачі, серед яких один мінний, 5 тротилових шашок, 9 електродетонаторів, засіб імітації вибуху до підривача, обріз мисливської рушниці з ознаками зміни конструкції, 420 патронів різного калібру.

За фактом незаконного зберігання зброї, вибухових речовин та боєприпасів розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України.

Вирішуватиметься питання про повідомлення 26-річному жителю села Бочаниця про підозру, причетному до вчинення кримінального правопорушення.

Усе вилучене відправлене для проведення досліджень у Рівненський Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС, за результатами яких вирішуватиметься питання про повідомлення 26-річному жителю села Бочаниця про підозру, причетному до вчинення кримінального правопорушення. Чоловік уже потрапляв у поле зору правоохоронців за незаконне поводження із боєприпасами, раніше судимий за вчинення майнових злочинів, а нині — підсудний у вчиненні ряду крадіжок на території Гощанського району.

Джерело: Офіційний сайт Національної поліції.
Telegram Channel