Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Для батьків, які раніше зловживали спиртним, камінь-каширські правоохоронці  і соцпрацівники провели профілактичні бесіди

Поліцейські та працівники соцслужб провели з батьками індивідуально-профілактичну бесіду.

Фото зі сторінки Камінь-Каширського ВП у Facebook.

Для батьків, які раніше зловживали спиртним, камінь-каширські правоохоронці і соцпрацівники провели профілактичні бесіди

Вони відвідали родини. що перебувають у складних життєвих обставинах

У Камінь-Каширському районі працівник ювенальної превенції Вадим Зубач спільно з фахівцями районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та службою у справах дітей перевірили умови проживання та виховання дітей у сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах. Про це інформує Камінь-Каширський відділ поліції.

У районі відвідали 4 родини, в яких батьки неповнолітніх дітей раніше зловживали алкогольними напоями і через це нехтували їх потребами.  

Зокрема, у районі відвідали 4 родини, в яких батьки неповнолітніх дітей раніше зловживали алкогольними напоями і через це нехтували їх потребами.

Тепер, як пересвідчилися, ситуація змінилася на краще. Поліцейські та працівники соцслужб провели з батьками індивідуально-профілактичні бесіди та застерегли від повернення до попередніх проблем, а для дітей були роздані харчові набори.

Telegram Channel