Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У зв’язку з карантином 8 та 9 травня на Камінь-Каширщині не буде масових заходів

ПОкладання квітів на Камінь-Каширщині пройде з дотриманням санітарних норм.

Фото kamadm.gov.ua.

У зв’язку з карантином 8 та 9 травня на Камінь-Каширщині не буде масових заходів

8 травня відзначають День пам’яті та примирення, а цьогоріч 9 травня – 75-ту річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, яка стала найбільш кривавою та жорстокою в історії людства. Зокрема, сукупні демографічні втрати українців і громадян України інших національностей упродовж 1939–1945 років наразі оцінюються у понад вісім мільйонів осіб

У ці дні традиційно в усіх куточках нашої держави вшановують подвиг ветеранів і пам’ять жертв війни, тих, хто постраждав від окупації та бойових дій. Однак, у зв’язку з дією карантину та обмежувальними заходами, пов’язаними із поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), масові заходи не будуть проводитись, як інформує Камінь-Каширська райдержадміністрація.

Згідно з робочим планом керівництво Камінь-Каширського району та міста, представники ветеранських організацій покладуть квіткові композиції до місць пам’яті, вшанують подвиг загиблих у роки Другої світової війни хвилиною мовчання.  

Згідно з робочим планом керівництво Камінь-Каширського району та міста, представники ветеранських організацій покладуть квіткові композиції до місць пам’яті, вшанують подвиг загиблих у роки Другої світової війни хвилиною мовчання. Цей захід відбудеться з дотриманням відповідних санітарних та протиепідемічних правил.

Управлінням соціального захисту населення райдержадміністрації проведена виплата разової грошової допомоги ветеранам війни та особам, щодо яких поширюється дія законів України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» і «Про жертви нацистських переслідувань». Загалом щорічну грошову допомогу отримали 672 особи, а загальна сума виплат становить понад 1 мільйон гривень. Разом з тим, напередодні ветеранам адресно вручили пакунки з продуктовими наборами.

Telegram Channel