Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Ватникам Усику і Ломаченку Путін готовий надати громадянство

Напевне, хлопці багато ударів пропустили в голову…

Фото styler.rbc.ua.

Ватникам Усику і Ломаченку Путін готовий надати громадянство

Як там на Росії кажуть: «Скатертью – дорожка»

Генеральний секретар Федерації боксу Росії Умар Кремлєв заявив, що готовий надати Василю Ломаченку і Олександру Усику російське громадянство.

«Усик і Ломаченко – гідні люди, гідні спортсмени, які відстоюють свою позицію, – сказав Кремлєв.  Це не позиція України, що їх не люблять. Їх обох там люблять і обожнюють. Не тільки в Україні, але і в Росії і Білорусі, весь православний світ їх любить і підтримує. Так само і я підтримую. Є в Україні десятки виродків, які за долари бігають і виконують доручення. Ось вони можуть бути незадоволені. Але на 40 мільйонів в Україні, це максимум кілька тисяч чоловік.

У стрічці Ломаченко заявив, що вважає себе з росіянами одним народом.

Ми готові надати Усику та Ломаченку російське громадянство, якщо ці десятки виродків в Україні будуть сіяти негатив навколо цих чудових спортсменів».

Він вважає, що у базу «Миротворець» включають не зрадників України, а навпаки – зрадники включають людей в цю базу.

Зазначимо, що боксери з України Олександр Усик та Василь Ломаченко знялися у російському документальному фільмі «Здрастуй, брате! Христос воскрес», у якому розповідають про свою дружбу з росіянами. У стрічці Ломаченко заявив, що вважає себе з росіянами одним народом.

Джерело: УП.
Telegram Channel