Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
В авто ковельчанина поліцейські знайшли 100 літрів спирту

Вилучене направлять на проведення експертизи до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Фото Волинської поліції.

В авто ковельчанина поліцейські знайшли 100 літрів спирту

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує до 170 тис. грн штрафу

У Ковелі по вулиці Сурікова за порушення Правил дорожнього руху працівники сектору реагування патрульної поліції зупинили автомобіль «Москвич», під керуванням 32-річного місцевого жителя. Під час проведення огляду легковика поліцейські виявили у салоні понад 100 літрів рідини з характерним запахом спирту. Транспортний засіб та рідину сумнівного походження вилучили.

Вилучене направлять на проведення експертизи до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Транспортний засіб та рідину сумнівного походження вилучили.

За цим фактом відомості слідчі  внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 статі 204 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів. Досудове розслідування триває. 

Окрім цього, за порушення Правил дорожнього руху поліцейські склали на водія адмінпротоколи за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом), ч.10 ст. 121 (Порушення правил перевезення дітей), ч. 5 ст. 121 (Порушення правил користування ременями безпеки) та ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред'явила для перевірки поліса (договору) обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів).

Ковельський відділ поліції Волинської області.

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області.
Telegram Channel