Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Волині облагородили поховання на місці хутора, спаленого гітлерівцями

На місці поховання висадили кущі самшиту, облаштували і пофарбували огорожу.

Фото lisvolyn.gov.ua.

На Волині облагородили поховання на місці хутора, спаленого гітлерівцями

До роботи долучились лісівники та представники місцевого самоврядування

На місці поховання висадили кущі самшиту з теплиці Залізницького лісництва ДП «Любешівське ЛМГ», облаштували і пофарбували огорожу. Хутір Окуріка, що в Любешівському районі, для місцевих жителів назавжди стало місцем трагедії – в роки Другої світової війни нацисти заживо спалили в одній будівлі 62 місцевих жителі, інформує Волинське ОУЛМГ.

Біля пам’ятного знаку попрацювали лісничий Залізницького лісництва ДП «Любешівське ЛМГ» Олександр Жилко, лісничий ДП СЛАП «Любешівагроліс» Володимир Фесик, майстер лісу і депутат ОТГ Федір Кокудак , в.о. старости с. Залізниця Любов Михальчук та працівники центру культури і дозвілля с. Залізниця. 

До Дня Пам’яті та примирення і перемоги над нацизмом у Другій світовій війні біля пам’ятного знаку, встановленого на місці, попрацювали лісничий Залізницького лісництва ДП «Любешівське ЛМГ» Олександр Жилко, лісничий ДП СЛАП «Любешівагроліс» Володимир Фесик, майстер лісу і депутат ОТГ Федір Кокудак , в.о. старости с. Залізниця Любов Михальчук та працівники центру культури і дозвілля с. Залізниця.

Працівники ДП «Волинський ЛСНЦ» в День пам’яті та примирення прибрали та поклали квіти до могили воїнів -учасників бойових дій Другої світової війни.

Telegram Channel