Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Очільники Луцька поклали квіти до братських могил та пам'ятних місць

Перший заступник міського голови Григорій Недопад поклав квіти на братських могилах на вулиці Потебні.

Фото lutskrada.gov.ua.

Очільники Луцька поклали квіти до братських могил та пам'ятних місць

Сьогодні, 9 травня, пам’ятна дата – 75-річчя перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Цьогоріч через світову пандемію коронавірусної інфекції COVID-19 та введений в Україні карантин, усі масові заходи скасовані.

Міська влада не забуває тих, хто боронив нашу країну, хто відроджував нашу державу у повоєнні роки. Ветеранам, вдовам ветеранів, учасникам бойових дій доставляють продуктові набори, виплачують одноразова допомога, інформує Луцька міська рада.

Поклали квітів до братських могил, пам’ятників, пам’ятних знаків на меморіальному комплексі «Вічна Слава», у мікрорайонах Вересневе, Теремно, на вулиці Потебні. 

Сьогодні перший заступник міського голови Григорій Недопад, радник міського голови Ігор Поліщук, заступники міського голови Костянтин Петрочук, Ірина Чебелюк, депутат міської ради Майя Шостак поклали квітів до братських могил, пам’ятників, пам’ятних знаків на меморіальному комплексі «Вічна Слава», у мікрорайонах Вересневе, Теремно, на вулиці Потебні.


Радник міського голови Ігор Поліщук вшанував полеглих на меморіальному комплексі «Вічна Слава».

Заступник міського голови Ірина Чебелюк та депутат міської ради Майя Шостак поклали квіти до пам’ятника на мікрорайоні Вересневе.

Заступник міського голови Костянтин Петрочук поклав квіти на мікрорайоні Теремно.
Telegram Channel