Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
У Луцьку патрульні за ніч спіймали чотирьох п’яних водіїв

Протягом ночі у Луцькі патрульні виявили чотирьох водіїв, які керували транспортними засобами в стані сп’яніння.

Фото зі сторінки ПП ВО у Facebook.

У Луцьку патрульні за ніч спіймали чотирьох п’яних водіїв

Один з них запропонував хабар, щоб відкупитися

Протягом ночі у Луцькі патрульні виявили чотирьох водіїв, які керували транспортними засобами в стані сп’яніння, один з яких пропонував неправомірну вигоду. Про це повідомляє Патрульна поліція Волинської області.

Уночі, близько 3-ї години, бійці роти тактико-оперативного реагування (ТОР), помітили автомобіль ВАЗ-21063, котрий рухався на вулиці Львівська з порушеннями правил дорожнього руху. Під час зупинки та перевірки документів у водія інспектори виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння, результат позитивний – 1.63 проміле.

Бійці роти тактико-оперативного реагування (ТОР), помітили автомобіль ВАЗ-21063, котрий рухався на вулиці Львівська з порушеннями правил дорожнього руху. Під час зупинки та перевірки документів у водія інспектори виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння, результат позитивний – 1.63 проміле. 

Однак, з метою уникнення адміністративної відповідальності, хлопець попри попередження про кримінальну відповідальність, поклав на сидіння службового автомобіля грошові кошти в сумі 280 гривень.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. 21-річному жителю Луцького району загрожує кримінальна відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди.

Telegram Channel