Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Шацьку вшанували пам'ять жертв Другої світової війни

На церемонії був присутній Костянтин Чесноков - єдиний ветеран в краї.

Фото: Шацька районна рада

У Шацьку вшанували пам'ять жертв Другої світової війни

Традиційно біля обеліска Слави виступили Сергій Карпук, голова Шацької районної ради Віктор Плейтух, перший заступник голови Шацької РДА, Адам Дударчук, голова районної ради ветеранів, та Людмила Цевух, в.о.голови Шацької ОТГ

9 травня - День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. І хоча 75-річчя перемоги відзначали в умовах карантину, в Шацьку вшанували пам'ять жертв Другої світової війни.

 

 Біля обеліска Слави виступили Сергій Карпук, голова Шацької районної ради Віктор Плейтух, перший заступник голови Шацької РДА, Адам Дударчук, голова районної ради ветеранів, та Людмила Цевух, в.о.голови Шацької ОТГ. Керівники подякували усім, хто рятував Україну від поневолення і дарували мир поколінням, а також побажали миру та добра усім. Участь в заході також взяв Володимир Самусєв, керівник патронантної служби апарату Волинської облдержадміністрації.
Шачани поклали квіти до обеліска Слави і пам'ятника Невідомому солдатові. Був присутній на ньому єдиний у Шацькому районі фронтовик, учасник бойових дій Костянтин Чесноков. На його адресу прозвучали теплі слова привітань, ветерану вручили квіти і грошові премії.

Слова вдячності, котрі закінчувалися фразою звучали і на адресу воїнів АТО та ООС.

У своєму прагненні до свободи й незалежності наші земляки нині знову змушені зі зброєю захищати країну від ворога. Тому слова вдячності, котрі закінчувалися фразою звучали і на адресу воїнів АТО та ООС.

 

 Наприкінці короткого заходу присутні вшанували пам'ять всіх полеглих бійців хвилиною мовчання, поклали квіти до підніжжя обеліска і братської могили та сфотографувалися на пам'ять.

 

 

Джерело: Шацька районна рада
Telegram Channel