Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Щиро дякуємо вам за турботу та недоспані ночі!

Цього квітучого весняного дня з глибокою вдячністю згадуємо вашу ласку.

Фото pixabay.com.

Щиро дякуємо вам за турботу та недоспані ночі!

Луцька влада вітає мам зі святом

Здоров'я, затишку і не знати, що таке сльози смутку побажав усім мамам виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради Григорій Пустовіт. Привітання розміщене на сайті Луцькради.

«Дорогі наші матері! Вітаю вас із прекрасним святом – Днем матері!

Щороку у другу неділю травня ми вітаємо найрідніших у світі жінок, які подарували кожному з нас життя. Дитинство, юність, перші важливі кроки у самостійне життя, поразки та перемоги – протягом усього життя материнська любов та підтримка супроводжує нас. Цього квітучого весняного дня з глибокою вдячністю згадуємо вашу ласку, мудрі поради, щирі почуття та молитви, які щодня додають нам сили та наснаги у важку хвилину.

«Бажаю, щоб ваші очі ніколи не знали сліз смутку. Здоров’я міцного, сімейного затишку, Божого захисту. І нехай душі наших матерів зігрівають тепло та увага чоловіків, синів, доньок та онуків», – йдеться у вітанні.

Усі ми діти, допоки живі наші батьки. Щиро дякуємо вам за турботу та недоспані ночі. Подорослішавши, ми прагнемо виправдати ваші очікування, стати предметом гордості для найближчих людей, які вірили, допомагали, підтримували. У відповідь хочемо захистити наших матерів від негараздів і бути поруч, аби вони ніколи не відчули себе самотніми. Бажаю, щоб ваші очі ніколи не знали сліз смутку. Здоров’я міцного, сімейного затишку, Божого захисту. І нехай душі наших матерів зігрівають тепло та увага чоловіків, синів, доньок та онуків», – йдеться у вітанні.

Telegram Channel