Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Ірина Вахович: материнська любов - то могутня сила

Доземний Вам уклін, дорогі Матері та щира подяка за подароване життя!

Фото: Волинська обласна рада.

Ірина Вахович: материнська любов - то могутня сила

Дорогі жінки, любі матусі! Прийміть найсердечніші вітання із прекрасним святом – Днем матері! У кожного з нас немає на землі ближчої і дорожчої людини, аніж мама

Материнська любов була і залишається єдиною надійною, могутньою силою, що надає нам енергії та натхнення долати життєві труднощі та досягати успіху. І ким би ми не були, чого б не досягли, ми всі у цей святковий день стаємо просто синами і доньками своїх матерів – лагідних, турботливих і завжди до нас прихильних.

Ви ростили своїх синів і доньок, звичайно ж, не для війни, але зрозуміли їхній вибір, благословили і оберігаєте їх своїми молитвами, своїм материнським серцем.

Особлива вдячність матерям, які народили та виховали патріотів своєї Батьківщини, які знайшли в собі силу підтримати рішення своїх синів, чоловіків боротися з агресором, задля миру в нашій державі. Ви ростили своїх синів і доньок, звичайно ж, не для війни, але зрозуміли їхній вибір, благословили і оберігаєте їх своїми молитвами, своїм материнським серцем.

З нагоди свята, бажаю кожній матусі довгих і щасливих роківжиття при доброму здоров'ї, любові, шани та поваги від дітей і онуків. Бажаю, щоб тепло домашнього вогнища, створене Вашими дбайливими руками і лагідними серцями, повсякчас зігрівало та зміцнювало Ваші родини.

Доземний Вам уклін, дорогі Матері та щира подяка за подароване життя!

З повагою, голова Волинської обласної ради Ірина ВАХОВИЧ

Джерело: Волинська обласна рада
Telegram Channel