Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Показали стан будинку, в який вночі втаранився «Volkswagen Тouran» (Фото)

Слава Богу, всі живі!

Фото: Юлії Міркос

Показали стан будинку, в який вночі втаранився «Volkswagen Тouran» (Фото)

Родина відходить від жахіття і благає про підтримку, бо підозрюють: люди які це скоїли можуть не відповісти за свої вчинки

ДТП сталося після опівночі по вулиці Ярослава Мудрого у Ковелі, інформує сектор комунікації поліції Волинської області. Автомобіль  «Volkswagen Тouran» на швидкості врізався у будинок. За кермом транспортного засобу перебував 20-річний житель Ковельського району. Водій, ймовірно, не впорався з керуванням протаранив паркан та врізався у стіну житлового будинку.

 

 Внаслідок автопригоди водій та дві пасажирки автомобіля отримали тілесні ушкодження, одну із них госпіталізували. Мешканці будинку у результаті ДТП не постраждали. Втім, будинок зазнав значних руйнувань, зазначає постраждала Юлія Міркос.

Кімната зруйнована вщент, в сусідів по стіні пішли тріщини. А там в кімнаті спало троє маленьких діток

«Сьогодні вночі прокинулася від жахливого удару, забігаю в кімнату до батьків, вмикаю світло, а там стіна пилу. Я не розумію що робиться. Там спали батьки. Кричу чи живі, бо нічого не видно. Живі, Слава Богу, живі! Машина Wolkswagen Touran влетів на великій швидкості, зніс паркан сусідів і вїхав в кімнату. Кімната зруйнована вщент, в сусідів по стіні пішли тріщини. А там в кімнаті спало троє маленьких діток, - зазначила жінка.

 

 В салоні двоє молодих хлопців, і двоє дівчат одна в тяжкому стані, решта ніби нормально. Поліція приїхала, зафіксували деталі ДТП, пофотографували будинок ззовні. В середину ніхто не заходив, цілий день чекали щоб хтось зафіксував збитки, 8.05 в 19:34 самі подзвонили на 102, чекаємо вже більше години і тиша. Вночі хлопці обіцяли прийти вранці і обсудити як бути з будинком. Прийшли під обід, просто подивилась і все. Прошу розповсюдити інформацію щоб люди які це скоїли відповіли за свої вчинки», - написала Юлія Міркос.

 

 Тим часом слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство під час якого будуть з’ясовані усі обставини пригоди.

 

 

Telegram Channel