Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Хлопчик, якого шукали на Рівненщині поліцейські з собаками, був... у бабусі товариша

Оце отримає на горіхи!

Фото Pxhere.

Хлопчик, якого шукали на Рівненщині поліцейські з собаками, був... у бабусі товариша

До поліції вчора, 11 травня, близько 22 години повідомив 48-річний житель Рівного, що, перебуваючи на дачному масиві «Камяногірський» Костопільського району, в обідню пору його син поїхав кататися на велосипеді і до цього часу не повернувся

На пошуки малолітнього були залучені поліцейські Костопільського, Рівненського районного відділень, поліція Рівного, правоохоронці обласного управління та кінологи. Також небайдужою до ситуації була і громадськість: вони залучили громадян  через соціальні мережі, а також прочісували прилеглу територію.

13-річний рівнянин поїхав кататися на велосипеді спочатку сам, а потім продовжив розваги із товаришем – жителем села Нова Любомирка. Коли стемніло, друг запропонував залишитися вдома у його бабусі.

Сьогодні уранці до поліції повідомив батько, що дитина знайшлася.  

Поліцейські встановили, що 13-річний рівнянин поїхав кататися на велосипеді спочатку сам, а потім продовжив розваги із товаришем – жителем села Нова Любомирка. Коли стемніло, друг запропонував залишитися вдома у його бабусі. Пенсіонерка покормила підлітків та вклала спати. Як пояснила вона поліцейським, не знала, що дитину шукає вся область, а зателефонувати та повідомити про місцезнаходження хлопчика — не знала кому. 

Наступного дня вранці батько продовжив пошуки сина. Оскільки син дуже любив рибалити, небайдужі люди порадили чоловіку звернутися до пенсіонерки із села Нова Любомирка, яка разом із онуком теж займалася такою справою. У господарстві жінки батько й знайшов свого 13-річного сина.

Правоохоронці з’ясовують обставини події та, зокрема й причини такого вчинку малолітнім. За їх результатами прийматиметься рішення щодо притягнення до адмінвідповідальності батьків.

Джерело: Офіційний сайт Національної поліції.
Telegram Channel