Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Мати зі сином слова подяки лікарям склали у вірші

Волинь-нова

Мати зі сином слова подяки лікарям склали у вірші

На підтримку медиків на карантині учні Сумської школи №24, разом з батьками та вчителями записали вірш та пісню, де звучать слова підтримки лікарям

Авторка рядків, які читають учні – мама шестикласника цієї школи Оксана. Коли сину у школі дали завдання – долучитися до акції на підтримку лікарів текст вірша складали разом. Жінка розповідає – до цього у житті склала кілька поезій, а змотивувало те, що на той час не було масової підтримки наших лікарів.

«І ось коли розпочали цю акцію я теж вирішили взяти участь, розказати нашим людям як треба відноситись до лікарів наших, а саме з повагою і поклонятися, слухати всі їхні вимоги», – каже Оксана Майборода.

Кожен учень читав вірш вдома, з вчителями ж зв’язувались онлайн. Починає і закінчує читати вірш випускниця школи Ксенія.

Пісня – це вже друга ініціатива випускника цієї школи – Віталій разом зіТекст вірша склали шкільним вокальним керівником записали пісню...

«Моя матуся працює медичним працівником і зараз вона, на щастя, не в обороні цього невидимого фронту, але вона допомагає іншим людям, яким також потрібно допомогти, адже хворих, окрім цього вірусу не стало менше. Я хотіла закликати своїми словами люди, приділяйте увагу своїм рідним зараз, приділяйте увагу, дякуйте лікарям, вони заслуговують, щоб їх поважали», – каже учениця 11 класу Ксенія Сівальнєва.

За словами психологині школи Наталії Гусениці на карантині вирішили поєднати зусилля батьків, дітей та вчителів, аби діти розуміли важливість підтримки.

Пісня – це вже друга ініціатива випускника цієї школи – Віталій разом зіТекст вірша склали шкільним вокальним керівником записали пісню...

«Я хотів записати пісню саме цю, тому що вона має особливу енергетику підтримки. Пісня це є ваша душа і ви викладаєте свою душу тим людям, яких хочете підтримати», – каже Віталій Савченко.

Джерело: sumy.today
Telegram Channel