Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Час шахраїв у масках: перевірка лічильника вартувала здолбунівській пенсіонерці 19 з половиною тисяч гривень

Правоохоронці застерігають громадян не впускати до оселі невідомих осіб.

Фото pixabay.com.

Час шахраїв у масках: перевірка лічильника вартувала здолбунівській пенсіонерці 19 з половиною тисяч гривень

Жінка у медичній масці ретельно перевіряла показники лічильника газу і навіть трубу на вулиці. Ймовірно, у цей час у хаті нишпорив спільник

Повідомлення про крадіжку коштів у здолбунівчанки після візиту псевдокомунальної служби надійшло до поліції 11 травня, близько 14 години. Про це повідомляє офіційний сайт Національної поліції в Рівненській області.

Поліцейські на місці події з’ясували, що в обідню пору до квартири 84-річної пенсіонерки завітала невідома жінка у медичній масці та повідомила, що вона прийшла перевірити показники лічильника. Доки оглядала газовий прилад, а потім і трубу, що веде на вулицю, із шухляди тумбочки зникло 19500 гривень. 

За версією слідства, доки зловмисниця відволікала стареньку, до оселі зайшла іще одна невстановлена особа, яка й здійснила крадіжку коштів. 

За фактом крадіжки слідчі Здолбунівського відділення поліції розпочали досудове розслідування. За версією слідства, доки зловмисниця відволікала стареньку, до оселі зайшла іще одна невстановлена особа, яка й здійснила крадіжку коштів. 

Правоохоронці застерігають громадян не впускати до оселі невідомих осіб, особливо у період карантину. На цей час дозволено сплачувати комунальні послуги після завершення карантинних заходів, а також заборонено проводити лікування на дому.

Telegram Channel