Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Оголосили конкурс на найоригінальніші туристичні маршрути природної спадщини Волині

Волиняни зможуть реалізувати себе у сфері туризму.

Фото: Василя БАЙЦИМА.

Оголосили конкурс на найоригінальніші туристичні маршрути природної спадщини Волині

У рамках реалізації проєкту «4 Пори року – транскордонні туристичні маршрути» в межах Програми транскордонного співробітництва Польща – Білорусь – Україна 2014 – 2020

Для популяризації туристичного потенціалу та поширення інформації про Волинську область, через створення нових туристичних маршрутів, Волинський обласний фонд підтримки підприємництва з 11 травня до 12 червня 2020 року оголошує конкурс на найоригінальніші туристичні маршрути природної спадщини Волинської області, які можуть тривати в будь-який сезон року.

 

 Конкурс сприятиме виявленню найбільш привабливих куточків та об'єктів природної спадщини, туристичної інфраструктури, пропагуватиме природні, історичні та культурні цінності, дозволить створити 4 туристичні маршрути природної спадщини (зима, весна, літо, осінь) у Волинській області.

У рамках Конкурсу буде відібрано 20 переможців, які спільно з учасниками з Республіки Польща, безкоштовно візьмуть участь у триденному «Туристичному міксері» на території озера Світязь Волинської області. Основна мета заходу – участь у тренінгах і туристичному нетворкінгу, міжкультурний обмін.

У рамках Конкурсу буде відібрано 20 переможців, які спільно з учасниками з Республіки Польща, безкоштовно візьмуть участь у триденному «Туристичному міксері» на території озера Світязь Волинської області.

Також, на конкурсній основі, буде відібрано 4 призерів Конкурсу, які за підтримки експертів зможуть удосконалити свої туристичні маршрути (зима, весна, літо, осінь), розробити розмітку, QR-коди та здійснити промоцію своєї території. Призери Конкурсу також будуть запрошені на завершальну конференцію у м. Цешанів (Республіка Польща, Підкарпатське Воєводство) і нагородженні цінними та унікальними подарунками.

 

 Інформація про проведення Конкурсу розміщена на Інтернет сторінці Проєкту, сайті Волинського обласного фонду підтримки підприємництва, а також у засобах масової інформації.

Для участі в Конкурсі потрібно заповнити Анкету учасника Проєкту «4 Пори року – транскордонні туристичні маршрути». З детальною інформацією можна ознайомитися у Положенні Конкурсу

P.S.: Цікаво бути першими і бути на слуху. Тому, час від часу, треба оновлювати туристичні продукти і йти в ногу з часом! Надіємось, що мешканці Волині, які мають багато ідей, але ще не реалізували себе в туризмі, також зможуть реалізувати себе в Конкурсі! Бажаємо успіху!

Джерело: Василь БАЙЦИМ
Telegram Channel