Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У жителів Любешівського та Ковельського районів поліція вилучила наркотики

Правопорушники можуть сісти в тюрму на 3 роки.

Фото: Поліція Волині.

У жителів Любешівського та Ковельського районів поліція вилучила наркотики

По обох випадках відомості зареєстровані в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за ст. 309 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту

Учора, близько 18-ї години, у селі Любязь Любешівського району, в ході реалізації оперативної інформації, було затримано 30 - річного місцевого мешканця, у якого під час превентивного заходу – поверхневої перевірки – поліцейські виявили та вилучили прозорий пакет з синтетичною кристалічною речовиною білого кольору, схожою на психотропну, вагою понад 20 г.

Вилучене направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Цього ж дня, близько 17-ї години, у селищі Голоби Ковельського району під час поверхневої перевірки в куртці 34-річного чоловіка виявили поліетиленовий пакетик з аналогічною речовиною. Вилучене направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

 

 За незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту правопорушників можуть покарати обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк.

Джерело: Поліція Волині
Telegram Channel