Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Працівники луцького заводу «Богдан Моторс» навчають працівників тролейбусного депо Харкова

Тролейбуси луцького виробництва у тендері конкурували з білоруськими.

Фото busplant.bogdan.ua.

Працівники луцького заводу «Богдан Моторс» навчають працівників тролейбусного депо Харкова

Автозавод поставить на Харківщину 49 тролейбусів на за кошти ЄІБ

Автомобільна компанія «Богдан Моторс» у вівторок, 12 травня, підписала договір з Харківською міськрадою і КП «Тролейбусне депо №5» на постачання 49 тролейбусів за кошти Європейського інвестиційного банку (ЄІБ), за підсумками виграного в середині квітня поточного року тендера. Про це повідомив прес-секретар корпорації «Богдан» Сергій Красуля, інформує Інтерфакс-Україна.

За умовами тендеру, протягом 50 тижнів після отримання авансового платежу має бути поставлено дванадцять зчленованих 19-метрових тролейбусів «Богдан Т90117» і 37 од. 12-метрових «Богдан Т70117».

«У тендері також брала участь компанія «БКМ-Україна», що пропонувала тролейбуси білоруського виробництва», - повідомив Красуля агентству «Інтерфакс-Україна». Він додав, що тролейбуси купують за кошти ЄІБ у рамках програми «Міський громадський транспорт України», однак сума договору не уточнюється.

Додатково до всіх тролейбусів поставлятимуть комплект запасних частин і витратних матеріалів та комплект інструментів і обладнання для обслуговування й ремонту тролейбусів. За умовами договору, працівники Луцького заводу «Богдан Моторс» організовують навчання для працівників тролейбусного депо Харкова з експлуатації, технічного обслуговування і ремонту тролейбусів.

За умовами договору, працівники Луцького заводу «Богдан Моторс» організовують навчання для працівників тролейбусного депо Харкова з експлуатації, технічного обслуговування і ремонту тролейбусів.

Як повідомлялося, в 2019 році Луцький автоскладальний завод автокомпанії «Богдан Моторс» виграв тендер й уклав договір на постачання 57 тролейбусів для Харкова за кошти ЄБРР майже на EUR11,5 млн. «Богдан» також співпрацює з органами місцевого самоврядування в рамках проекту «Міський громадський транспорт в Україні, який фінансується за рахунок коштів ЄІБ і ЄБРР.

У квітні поточного року в рамках цієї програми пропозицію «Богдан Моторс» було визнано найкращою в тендері на постачання 100 автобусів Львову. Проект «Міський громадський транспорт України» - фінансова угода між Україною та ЄІБ, ратифікована в квітні 2017 року. Ним передбачено реалізацію 21 підпроекту з розвитку міського пасажирського транспорту в 11 містах.

Telegram Channel