Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Водії тролейбусів Луцька попередили, що не вийдуть з карантину на роботу, якщо влада не віддасть борг із зарплати

Працівники ЛПЕ оцінюють дії влади як нахабні й безвідповідальні.

Фото facebook.com/lutskdepo.

Водії тролейбусів Луцька попередили, що не вийдуть з карантину на роботу, якщо влада не віддасть борг із зарплати

Звернення-попередження розміщено на фейсбук-сторінці Луцького підприємства електротранспорту. У ньому йдеться, що жоден тролейбус з карантину не вийде, якщо грошей не буде

«Допоки уся заборгованість по ЗП не буде виплачена, жоден тролейбус по закінченні карантину з території не виїде», – попереджають у ЛПЕ. Про це повідомили 13 травня працівники Луцького підприємства електротранспорту на фейсбук-сторінці. Оприлюднений текст починається зі слів «Звернення до лучан від водіїв ЛПЕ».

«Шановні Лучани, ми водії ЛПЕ разом з вами з нетерпінням очікуємо коли закінчиться карантин і громадський транспорт почне курсувати по місту. Але вимушені Вам повідомити, що оскільки міська влада знову вирішила, що ми є працівниками не вартими уваги і у цей складний час залишила нас і наші родини на призволяще, без жодної підтримки, то адекватною відповіддю на таке нагле, невідповідне ставлення до нас як до людей буде невихід на роботу, допоки уся заборгованість по ЗП не буде виплачена, тому жоден тролейбус по закінченню карантину з території не виїде. З цим зверненням будемо вважати, що міська влада повідомлена про наслідки їхньої безсовісної діяльності по відношенню до працівників ЛПЕ і просимо Вашого розуміння і підтримки.. З повагою до Лучан, водії ЛПЕ.

З цим зверненням будемо вважати, що міська влада повідомлена про наслідки їхньої безсовісної діяльності стосовно працівників ЛПЕ і просимо Вашого розуміння і підтримки.  З повагою до лучан, водії ЛПЕ.» – мовиться у зверненні.

Суму боргу не уточнюють.

Міська влада Луцька поки не приймала рішення про відновлення роботи громадського транспорту.

Telegram Channel