Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У зоні бойових дій загинув боєць із Вінниччини 24-річний Олександр Карпик

У Збройних Силах України хлопчина прослужив чотири роки.

Фото з соцмереж.

У зоні бойових дій загинув боєць із Вінниччини 24-річний Олександр Карпик

Учора, 13 травня, внаслідок ворожого обстрілу під Катеринівкою, що на Луганщині, військовослужбовець 30-ої бригади Новоград-Волинської військової частини Олександр Карпик отримав вогнепальне кульове поранення. Під час оперативного втручання врятувати життя бійця не вдалося. Про це інформує сайт газети «День».

Олександр Карпик 1996 року народження. Родом із села Буди Тростянецького району. У Збройних Силах України прослужив чотири роки. На момент смерті йому було лише 24 роки. 

«Старший солдат Олександр Карпика 1996 р. н. загинув вчора, 13 травня, під час виконання службових обов’язків у складі сил та засобів ООС на території Луганської області. Військовослужбовець отримав вогнепальне кульове наскрізне проникаюче поранення від кулі снайпера. Під час оперативного втручання, на жаль, не вдалося врятувати життя бійця. Наразі дата і час поховання загиблого військовослужбовця уточнюються», – повідомляє Вінницька ОДА.

 Військовослужбовець отримав вогнепальне кульове наскрізне проникаюче поранення від кулі снайпера.

Під час проведення антитерористичної операції та ООС з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській Вінниччина вже втратила 161 земляка. Від ран і хвороб померло 73 учасника бойових дій. Вічна пам’ять героям.

Telegram Channel