Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Аграрні ярмарки у Луцьку відбуватимуться двічі на тиждень

Подекуди такий продаж товарів не відповідає умовам карантину. 

Фото volynnews.com.

Аграрні ярмарки у Луцьку відбуватимуться двічі на тиждень

Держпродспоживслужба в області при перевірках такої торгівлі відзначає значні скупчення людей та порушення норм карантину

Найближчим часом роботу ярмарків буде обмежено до двох разів на тиждень. Про це сьогодні йшлося під час чергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки, яку в режимі відеозв’язку провів перший заступник міського голови Григорій Недопад, інформує сайт Луцької ради.

Аналізуючи роботу ринків та ярмарків, які розпочали роботу після пом’якшення карантинних обмежень на спеціально відведених локаціях у різних мікрорайонах міста, спеціалісти Держпродспоживслужби в області відзначають значні скупчення людей та порушення норм карантину. Подекуди такі ярмарки перетворюються на місця стихійної торгівлі.  Окрім обмеження торгівлі, також буде посилено контроль за кількістю покупців та дотримання вимог карантину.

Окрім обмеження торгівлі, також буде посилено контроль за кількістю покупців та дотримання вимог карантину.

Учасники засідання ознайомились із епідемічною ситуацією у Луцьку. Повідомляється, що, станом на 14 травня 2020 року у Волинській області зафіксовано 535 випадків захворювання на Covid-19, за останню добу додалося 25 нових випадків. 131 із них зареєстровано у місті Луцьку. За добу сімейними лікарями було виявлено 105 хворих на ГРВІ та грип, з них 57 дітей. Встановлено також 9 підозр на зараження коронавірусом. 

 

Telegram Channel