Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Луцькі депутати просять уряд відновити роботу транспорту та дитсадків. Слова «негайно» не вживають

Обранці громади просять уряд розглянути болючі питання. До якого числа – не пишуть.

Скріншот видання «Конкурент».

Луцькі депутати просять уряд відновити роботу транспорту та дитсадків. Слова «негайно» не вживають

Звернення до Кабміну обранці місцевої громади прийняли на позачерговій сесії сьогодні, 15 травня

«Просимо розглянути питання щодо відновлення руху громадського транспорту для здійснення перевезень громадян у звичайному режимі руху та роботи закладів дошкільної освіти з обов’язковим дотриманням всіх протиепідеміологічних вимог», – йдеться у тексті звернення. Про це інформує сайт Луцької ради.

Також депутати записали у документ таке: «Суб’єкти господарювання запевняють, що готові взяти на себе повну відповідальність за дотримання всіх правил безпеки, вимог карантину та організацію необхідних протиепідемічних заходів.

У зв’язку з потребою у забезпеченні безперервної освіти для дітей дошкільного віку, з метою зняття соціальної напруги серед громадськості міста, (відновлено роботу окремих підприємств та організацій, де працюють батьки вихованців) є необхідність у відновленні функціонування закладів дошкільної освіти. Відповідно до Санітарного регламенту у закладах дошкільної освіти існує групова ізоляція, що відповідає вимогам карантину. Кожна вікова група має окреме приміщення. Для дітей віком із 2-ох до 3-ох років є окремі входи із вулиці.

Відповідно до Санітарного регламенту у закладах дошкільної освіти існує групова ізоляція, що відповідає вимогам карантину. Кожна вікова група має окреме приміщення. Для дітей віком із 2-ох до 3-ох років є окремі входи із вулиці.

Прихід дітей у ЗДО можна передбачити у різний період часу: із 7.30 до 9.00 згідно із затвердженим режимом дня».

 

Telegram Channel