Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Зафіксовано новий масовий спалах коронавірусу

Дарницький будинок-інтернат закрили на карантин, повідомив Кличко.

Фото EPA.

Зафіксовано новий масовий спалах коронавірусу

За інформацією мера Києва Віталія Кличка, у Дарницькому будинку-інтернаті для дівчаток коронавірусом заразилася 81 людина

У Києві зафіксували новий осередок поширення коронавірусної інфекції. Про це на брифінгу 15 травня заявив мер Києва Віталій Кличко. Повідомляє інформацію видання «Гордон».

«У Києві – нове вогнище захворювання на коронавірус. У Дарницькому будинку-інтернаті для дівчат сьогодні підтвердили захворювання у 81 особи. Там спочатку виявили хвору жінку-робітницю, після цього зробили ПЛР-тести всім вихованцям та персоналу закладу», – повідомив він.

За його інформацією, в інтернаті протестували 182 людини, у 81 з них виявили коронавірус.

Захворіло 53 вихованки у віці від семи до 35 років, а також 26 жінок і двоє чоловіків з числа персоналу інтернату. Трьох хворих співробітників госпіталізували, решта – на домашній самоізоляції. За його інформацією, в інтернаті протестували 182 людини, у 81 з них виявили коронавірус. 

«Інфіковані вихованки закладу перебувають у задовільному стані і отримують медичну допомогу в інтернаті», – повідомив Кличко. За даними влади, коронавірус в установу занесла молодша медсестра однієї із груп інтернату. «Зазначу, що такі інтернати працюють у закритому режимі. Окрім персоналу, їх ніхто не відвідує. Зараз Дарницький будинок-інтернат для дівчат повністю закритий на карантин. Там проводяться заходи з посиленою дезінфекції та медичне обстеження. На в'їзді на територію чергують рятувальники і поліція», – заявив мер.

Telegram Channel