Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Порізані матраци й подушки, побиті дзеркала. Працівники дитячого табору з Дачного звернулися в поліцію

Орієнтовна сума збитків становить 25 тисяч гривень.

Фото UA.Волинь.

Порізані матраци й подушки, побиті дзеркала. Працівники дитячого табору з Дачного звернулися в поліцію

Невідомі розгромили заклад літнього відпочинку в одному із сіл Ківерцівського району

На травневі вихідні невідомі розбили вікно і проникли у приміщення табору «Світанок» села Дачного Ківерцівського району. Порізали подушки, матраци, перекинули меблі, побили плафони, дзеркала, розламали господарське приладдя. Порошковим вогнегасником окроплені усі дитячі кімнати та сходи. Про це 15 травня повідомило Суспільне.

Невідомі особи завдали збитків на 25 тисяч гривень. Про це розповіла голова обласної організації профспілки працівників державних установ Ольга Сабурова: «Було таке враження, що тут побували якісь підлітки «не сповна розуму» чи якісь хворі. Придбані нами торік нові матраци, подушки, були понищені».

Голова обласної організації профспілки працівників державних установ Ольга Сабурова: «Було таке враження, що тут побували якісь підлітки «не сповна розуму» чи якісь хворі».

Працівники табору написали заяву в поліцію. Це підтвердив тимчасово виконувач обов’язків начальника Ківерцівського відділу поліції Тарас Генсіровський. За його словами, особи, які вчинили правопорушення ще не встановлені, триває розслідування.

Нагадаємо, на Волині готові до роботи 11 таборів відпочинку для дітей. Вони запрацюють за умови, якщо уряд дозволить відпочинок дітей влітку.

Telegram Channel