Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Волині на вихідні в ДТП загинуло двоє водіїв

Поліція Волині закликає: будьте пильними на дорогах та не порушуйте правил дорожнього руху.

Фото 5 канал.

На Волині на вихідні в ДТП загинуло двоє водіїв

Учора, на автодорозі неподалік села Верба Володимир-Волинського району, автомобіль «Toyota Avensis» злетів у кювет та врізався в придорожнє дерево. Від отриманих травм водій загинув на місці події

Дорожньо-транспортна пригода сталася по 21 годині. За кермом легковика перебував 51-річний житель Володимир-Волинська. Водій, ймовірно, не впорався із керуванням, злетів у кювет та врізався у придорожнє дерево. Від отриманих травм керманич помер на місці події. Тіло померлого направили на проведення судово-медичної експертизи.

Водій, ймовірно, не впорався із керуванням, злетів у кювет та врізався у придорожнє дерево.

У суботу, 16 травня, ввечері, між селом Перемиль та Берестечком Горохівського району автомобіль «Mercedes Benz E200» під керуванням 32-річного жителя цього ж району виїхав за межі проїжджої частини та перекинувся. Внаслідок ДТП водій легковика загинув на місці пригоди, 33-річного пасажира госпіталізували.

За обома фактами порушень правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілих, слідчі розпочали кримінальні провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України. Досудові розслідування тривають.

Поліція Волині звертається з проханням до громадян: будьте пильними на дорогах та не порушуйте правил дорожнього руху. Пам’ятайте, що від цього залежить ваше життя та здоров’я.

Сектор комунікації поліції Волинської області.

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області.
Telegram Channel