Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Волинський залізничник розповів, де обпікся підліток

Підліток обпік 40% тіла.

Фото Суспільного.

Волинський залізничник розповів, де обпікся підліток

Лінія електропередач, де травмувався 15-річний хлопець знаходиться неподалік автомобільного мосту на залізничному вокзалі Луцька

Працівник залізниці Павло Караїм розповів, що про травмованого хлопця дізналися вже вдень, від правоохоронців, які прийшли до залізничників. Про деталі у нього розпитало Суспільне.

Як розповів Суспільному заступник начальника залізничної станції «Луцьк» Павло Караїм над вагонами, де стрибав хлопець, електролінія має напругу до 29-ти тисяч вольт. Нагадаємо, 17 травня, близько 3.00 хлопець отримав травми внаслідок удару електричним струмом. Підліток обпік 40% тіла.

Заступник начальника залізничної станції «Луцьк» Павло Караїм: «Якщо знаходитися до контактного дроту ближче, ніж на 2 метри, то людину або вбиває, або вона горить неповністю, або просто відкидає дугою. Залежно, де людина була, як взялася, чим доторкнулася.»

Зі слів Павла Караїма на залізничній станції підлітки травмуються не вперше. Останній випадок стався у жовтні 2018. Тоді обгоріли двоє хлопців 19 та 14 років, які хотіли зробити селфі на вагоні потяга. Заступник начальника залізничної станції «Луцьк» Павло Караїм: «Якщо знаходитися до контактного дроту ближче, ніж на 2 метри, то людину або вбиває, або вона горить неповністю, або просто відкидає дугою. Залежно, де людина була, як взялася, чим доторкнулася.»

Заступник начальника залізничної станції «Луцьк» Павло Караїм: «У таких випадках, ми просто викликаємо працівників поліції. Тому що наші працівники виходять – а дітей вже немає. Важко зловити їх на місці і довести, що цей факт був.»

 

 Керівник обласного опікового центру Роман Трач розповів, що у понеділок Сашкові зробили успішну операцію з видалення відмерлих тканин. У нього – глибокий опік грудної клітки. Пересадити шкіру підлітку зможуть за 7-10 днів. Протягом цього часу від буде госпіталізований. Скільки часу триватиме відновлення дитини лікар не прогнозує.

Telegram Channel