Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На Волині померла 100-річна жителька села Пісків Марія Мартинюк

Нехай Господь прийме душу світлої людини в Свій Рай на святих Небесах...

Фото ТРК Ритм.

На Волині померла 100-річна жителька села Пісків Марія Мартинюк

Марія Антонівна Мартинюк була однією з тих угодних Богові людиною, якій Творець подарував довге життя

Вона народилася в Перемилі.

- Була жінкою неймовірно порядною. Все життя трудилася в колгоспі. Ні з ким і ніколи не конфліктувала. Завжди вміла вислухати кожного і дати мудру пораду від серця, - багато хороших слів про цю Берегиню сказала Перемильський сільський голова Надія Маселко.

Торік 22 жовтня її щиро вітали зі 100-річчям

 Коли мама стала сивою, як голубка, залишилася вдовою й потребувала догляду, її обійняла вдячною любов’ю й турботою дочка Катерина Дмитрівна Поченюк, уся родина.  Пані Катерина забрала матусю в свою оселю в Пісках. Марія Антонівна  дуже любила гостей. Торік 22 жовтня її щиро вітали зі 100-річчям  й дякували за мудрість Пісківський сільський голова Андрій Сокальський і секретар сільської ради Галина Барчук, односельчани.

У Пісках довгожителька й провела свої останні дні. Померти їй судилося в  одну з найгарніших земних днин –  травневу. Нехай Господь прийме душу світлої людини в Свій Рай на святих Небесах.

Для довідки. Зі слів головного спеціаліста відділу пільг та по обслуговуванню інвалідів, ветеранів війни та праці управління соціального захисту населення Алли Тюн, на Горохівщина багата чотирма жінками,  літа яких уже повернули на друге століття: Марії Кирилівні Панасюк із Лобачівки влітку виповниться 101 рік, Марії Антонівні Климентович із Шклиня вже 102, Пелагея Андріївна Вілюра з Мирного радіє 103-річчю. Бажається, щоб у цьому чудовому товаристві невдовзі була й Ольга Омелянівна Чернюк, зі золотим віком яку теж, дасть Бог, вітатимемо цьогоріч 8 вересня.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel