Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У селі неподалік Луцька варять унікальні сири

Для вироблення цих сирів використовують молоко особливо високої якості за органолептичними властивостями, кислотності, ступеня чистоти і бактеріального обсіменіння.

Фото Департамент агропромислового розвитку Волинської ОДА.

У селі неподалік Луцька варять унікальні сири

Невеличке село Ю́нівка Затурцівської ОТГ (у Локачинському районі) славиться смачними сирами, які виготовляють у ТзОВ «Крафтова перепілочка»

     Технолог унікальної сироварні пані Марія Сергіївна Дмитрук – технолог, як то кажуть, «від бога». Про сир може розповідати довго, до дрібниць розповідаючи деталі. Адже сир - не тільки смачний, але і дуже корисний продукт, який містить необхідні для організму білки, жири, мікроелементи і вітаміни. Для вироблення цих сирів використовують молоко особливо високої якості за органолептичними властивостями, кислотності, ступеня чистоти і бактеріального обсіменіння.

     Основне: це 100 відсотків натуральна екологічна продукція

     Основне: це 100 відсотків натуральна екологічна продукція, тільки натуральні барвники виробництва Швейцарії, Німеччини, Англії, закваски. 
Різноманіттям сирів можна догодити справжньому сирному гурману: тут фромаж руж, гауда, чеддер, халумі класичний і халумі з м’ятою, скаморца класична і з базиліком, а яка смакота сир з романтичною назвою «яблуневий цвіт», ледь рожевого забарвлення…
     Сир можна придбати на сироварні, а також у магазині сирів з назвою «Крафтові сири Волині», що у Луцьку. 

 

 Цими днями в Юнівці відбулася робоча зустріч з власником ТзОВ «Крафтова перепілочка» Володимиром Забіякою, який планує створити добротну ферму. А це нові робочі місця для мешканців села.

Джерело: Департамент агропромислового розвитку Волинської ОДА.
Telegram Channel