Курси НБУ $ 39.30 € 42.31
У Рівному вирішили скасувати обмеження на рух громадського транспорту

Наразі громадський транспорт у Рівному курсуватиме вранці й увечері.

Фото прес-служби Рівненської міської ради.

У Рівному вирішили скасувати обмеження на рух громадського транспорту

Пасажири мають дотримуватися відповідних карантинних заходів

У Рівному вирішили скасувати обмеження на рух громадського транспорту посеред дня. Про це повідомив міський голова Володимир Хомко. При цьому пасажири мають дотримуватися відповідних карантинних заходів: захисні маски, обмежена кількість людей (лише сидячі місця) тощо. 

Попередньо міський транспорт курсуватиме з 6-ї до 23-ї години. Але відповідне рішення поки що доопрацьовують відповідні служби.  

– Ми зараз запускаємо тролейбуси зранку і ввечері. Це буде як спецтранспорт, бо не можемо зараз регулярний транспорт запустити без дозволу Кабінету Міністрів, - говорить Володимир Хомко. – Але він буде ходити цілий день, так як це було раніше. Єдине – не буде пільгового перевезення, будуть їхати лише ті люди, які прямують на роботу.

У прес-службі міської ради додали, що відповідне рішення мають прийняти на засіданні технолого-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій уже цього тижня. Попередньо міський транспорт курсуватиме з 6-ї до 23-ї години. Але відповідне рішення поки що доопрацьовують відповідні служби. 

Валентин СТАВСЬКИЙ


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel