Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Хто поранив лебедів у Ковелі

Вбивати лебедів заборонено законом.

Фото: prokovel.com

Хто поранив лебедів у Ковелі

Волонтери «Ковель Енімалс» отримали інформацію про те, що сьогодні зранку, приблизно о 7:30 на водосховищі невідомі, зі сторони кущистих берегів стріляли у птахів

Два лебеді  впали на міст, перехожі спустили їх на воду, але їм потрібна допомога, зазначають зоозахисники. 
«Близько 9 ранку волонтери прибули на місце, поранених птахів не знайшли, тому звертаємося до жителів міста: якщо ви володієте інформацією щодо цього інциденту, або вам на шляху трапляться травмовані птахи, величезне прохання повідомити нам (у коментарях) або ж у відповідні служби», - йдеться у повідомленні Kovel Animals на фейсбук-сторінці. 

Пострілів чути не було, можливо стріляли з пневматичної зброї.

Як зазначає користувач Yura Swiche, ситуацію бачили ковельчани, які тренувалися на веслувальній базі. «Лебеді групою перелітали міст зі сторони поліції на водосховище, двоє птахів вдарилися в огорожу моста, ніби зарано почали сідати на воду, або не достатньо набрали висоту. Пострілів чути не було, можливо стріляли з пневматичної зброї. На мосту в цей час перебувало безліч рибалок, і перехожих. Тому думаю можна знайти свідків даної ситуації! Якщо і стріляли то тільки зі сторони парку Шевченка, або поліції. Але влучити в двох лебеді одночасно з пневматичної зброї нереально!», – написав чоловік. 

Telegram Channel