Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Підприємство «Кроноспан» відреагувало на скарги на сморід у Нововолинську

Підприємство «Кроноспан УА» у Нововолинську.

Фото БУГ.

Підприємство «Кроноспан» відреагувало на скарги на сморід у Нововолинську

20-го травня ввечері у соцмережі мешканці Нововолинська почали скаржитися на сморід в місті, зазначаючи, що запах йде від підприємства «Кроноспан»

Відповідні дописи з’явилися в фуйсбук-групі «Нововолинськ інфо», повідомляє БУГ. Близько ста коментарів лишили під публікаціями.

Люди писали про нестерпний запах, який було чутно не лише поблизу 15-го мікрорайону, а й в різних районах міста та інших населених пунктах, наближених до Нововолинська.

«Кроноспан УА» на своїй сторінці в фейсбуці після скарг нововолинців залишив допис про проведення перевірки обладнання на підприємстві.

На підприємстві «Кроноспан УА», як і було обіцяно, на початку 2020 року було встановлено найсучасніші електростатичні фільтри WESP.

«Одразу ж після появи звернень та скарг мешканців міста у соцмережах ми провели позапланову перевірку роботи всіх систем заводу. Все працює в плановому режимі, збоїв у роботі обладнання не виявлено.. Однак, ми додатково перевірятимемо роботу виробничого та пилоочисного обладнання, про що інформуватимемо громаду і органи влади.

Вкотре наголошуємо, що «відключення фільтрів на ніч» чи «різке збільшення потужностей на ніч» не можливе технологічно.
Крім того, на підприємстві «Кроноспан УА», як і було обіцяно, на початку 2020 року було встановлено найсучасніші електростатичні фільтри WESP.

Однак, карантин в більшості країн Європи та закриття кордонів вплинули на темп пусконалагоджувальних робіт. Зараз попри карантин і пандемію COVID-19 підприємство робить усе можливе, щоб фільтри WESP почали роботу якнайшвидше», – йдеться в повідомленні.

 

Джерело: БУГ.
Telegram Channel