Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Рівне виграло Почесний прапор ПАРЄ

Приз Європи засновано ПАРЄ для нагородження міст і муніципалітетів за активне просування європейських цінностей.

Фото прес-служби Рівненської міської ради.

Рівне виграло Почесний прапор ПАРЄ

Підкомітет Парламентської Асамблеї Ради Європи прийняв рішення про нагородження почесними відзнаками

Підкомітет Парламентської Асамблеї Ради Європи прийняв рішення про нагородження почесними відзнаками, прапорами і дипломами, які є частиною Приза Європи, міст різних країн.

Зокрема, Київ і Рівне визнано переможцями у категорії «Почесний прапор-2020», що є другим рівнем у системі нагород ПАРЄ.

До речі, в 2015 році Рівне вже було відзначено почесним Європейським дипломом, що на І-й сходинці в системі нагород цієї поважної організації.

Київ і Рівне визнано переможцями у категорії «Почесний прапор-2020», що є другим рівнем у системі нагород ПАРЄ. 

Приз Європи засновано в 1955 році Парламентською Асамблеєю Ради Європи (ПАРЄ) у Страсбурзі для нагородження міст і муніципалітетів за активне просування європейських цінностей, участь у партнерських проєктах, обміні в галузі освіти, культури і спорту, організацію масових заходів тощо.

Відповідно до регламенту ПАРЄ, у випадку нагородження Почесним прапором або Почесною відзнакою, переможці організовують публічну церемонію у своєму місті, де представник Ради Європи урочисто передає їм нагороди. Така церемонія у Рівному відбудеться після завершення карантину, зазначив міський голова Володимир Хомко.

Валентин СТАВСЬКИЙ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel