Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Мер Черкас судитиметься із Президентом України

Мер проти Президента: чия візьме?

Фото dzvin.media.

Мер Черкас судитиметься із Президентом України

Команда міського голови вже готує позов до Володимира Зеленського через те, що він публічно на підсумковій пресконференції назвав Анатолія Бондаренка «бандитом»

В Україні діє презумпція невинуватості. І ніхто не має права назвати людину злочинцем, доки вирок не винесе суд. Зеленський це проігнорував, повідомляє «Дзвін».

Окрім того, він озвучив неймовірну цифру кримінальних проваджень, які нібито порушено проти міського голови. Начебто таких аж 19. А в Черкасах знають лише про три.

Зеленський озвучив неймовірну цифру кримінальних проваджень, які нібито порушено проти міського голови. Начебто таких аж 19. А в Черкасах знають лише про три. 

Одне стосується «канівської сесії», і розслідування не встановило правопорушень з боку посадовців міськради. Ще одна справа щодо автомобіля, яким користується мер. Однак вона не мала жодних правових наслідків, як і третя про те, начебто Анатолій Бондаренко подав недостовірну інформацію про свою освіту. Тоді провина його теж не була доведена і справа трактувалася, як політична, адже він перебував в опозиції до чинної влади.

Telegram Channel