Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Викрили волинянина, який займався продажем психотропів, влаштовуючи «закладки» (Фото)

Встановлюється можлива причетність до вчинення злочину інших громадян.

Фото pixabay.com.

Викрили волинянина, який займався продажем психотропів, влаштовуючи «закладки» (Фото)

За процесуального керівництва Луцької місцевої прокуратури працівники Управління протидії наркозлочинності ГУНП в області та Луцького відділу поліції в межах розслідування кримінального провадження про незаконне придбання, зберігання з метою збуту сьогодні, 22 травня 2020 року, у відділенні поштового оператора затримали 23-річного мешканця Луцького району з посилкою, у якій були згортки із особливо небезпечною психотропною речовиною PVP

У ході обшуку в оселі волинянина виявлено й вилучено також згортки із амфетаміном. Слідство вважає, що молодик налагодив канал розповсюдження психотропів, використовуючи один із месенджерів, де і домовлявся з покупцями про оплату й залишення у конретному місці так званої «закладки».

Молодик налагодив канал розповсюдження психотропів, використовуючи один із месенджерів, де і домовлявся з покупцями про оплату.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України. 

Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 307 КК України.

Прокурори наполягатимуть на обранні йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Довідково: санкцією ч.2 ст. 307 КК України за незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут особливо небезпечних психотропних речовин передбачено покарання  у виді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Джерело: Пресслужба прокуратури області.
Telegram Channel