Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Ірина Констанкевич: «Я голосувала за Зеленського, але…»

Ірина Констанкевич в ефірі телеканалу «Наш».

Фото із сторінки Ірини Констанкевич у facebook.

Ірина Констанкевич: «Я голосувала за Зеленського, але…»

Нова влада обіцяла перезавантаження та боротьбу з корупцією в Україні. Однак, задекларовані обіцянки не відповідають тому, що відбувається в реальності

 Прикладів чимало, зокрема з останнього, - щодо міністра інфраструктури Владислава Криклія, - цьому чергове промовисте підтвердження. Про це в ефірі телеканалу «Наш» наголосила народна депутатка, членкиня групи «За майбутнє» Ірина Констанкевич.

За інформацією ЗМІ, міністр інфраструктури Владислав Криклій приховав свої статки. Своє елітне житло та дорогі автівки він «записав» на свою цивільну дружину Тетяну Декало. Сам же Криклій заявляє, що не одружений. Цю інформацію спростувала сама Тетяна, яка розповіла журналістам-розслідувачам, що у шлюбі з викосокопосадовцем перебуває вже 10 років.

За інформацією ЗМІ, міністр інфраструктури Владислав Криклій приховав свої статки.

 «Нова влада декларувала зовсім інші підходи та принципи. Вони обіцяли перезавантаження. Я і моя сім’я голосувала за Зеленського, бо ми вірили у перезавантаження влади. Але розрив між тим, що хоче суспільство і тим, що може влада, - є разючим. І, на жаль, вони не збігаються. Приклад Криклія – промовисто свідчить про рівень корупції в Україні, яка нікуди не зникла і не подолана, хоча це була одна з головних обіцянок Володимира Зеленського під час передвиборної президентської кампанії. Тому це питання до НАЗК, ДБР, Генпрокуратури тощо. Ми витрачаємо колосальні гроші з бюджету на утримання антикорупційних органів – щороку до 2 мільярдів гривень. А ефект роботи - нульовий. До речі, ці кошти можна було використати на освіту, охорону здоров’я чи культуру», - зазначила Ірина Констанкевич.

Джерело: Сторінкаи Ірини Констанкевич у facebook
Telegram Channel