Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Рівному серійного крадія тюльпанів посадили в СІЗО. Після ще одного «полювання» на чужі квіти

Той, хто цупить прекрасне.

Фото Нацполіції.

У Рівному серійного крадія тюльпанів посадили в СІЗО. Після ще одного «полювання» на чужі квіти

За скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі

Чоловіка, який тричі попадався на крадіжці тюльпанів із міських клумб Рівного, помістили в СІЗО. Це сталось через те, що він учергове попався, тільки цього разу це був злочин із проникненням у квітковий кіоск. Про це йдеться у повідомленні Суспільного.

Сам злочин стався ще у середу, 20 травня, поліція помітила розбите скло квіткового кіоску на вулиці Пересопницькій. Там же був і 42-річний житель Колоденки, – уточнила пресофіцерка Марія Юстицька та додала, що чоловік був у стані сп’яніння. – Частини квітів вже не було, тож поліцейські почали прочісувати територію ринків. І на вулиці Здолбунівській виявили продавця троянд. Власниця торговельного кіоску впізнала свої квіти. Тож 47 рослин, точна вартість яких ще встановлюється, поліцейські вилучили та повернули жінці, – коментує пресофіцерка.

Власниця торговельного кіоску впізнала свої квіти. Тож 47 рослин, точна вартість яких ще встановлюється, поліцейські вилучили та повернули жінці, – коментує пресофіцерка.

За інформацією т.в.о. керівника поліції Рівного Івана Теліги, чоловіку повідомили про підозру у вчиненні крадіжки, поєднаної із проникненням у приміщення. Слідчі підготували клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

– Крім того, поліцейські задокументували факт порушення чоловіком встановленого запобіжного заходу у виді нічного домашнього арешту, – каже поліцейський. У підсумку цього разу суд таки задовольнив клопотання слідчого та відправив чоловіка в СІЗО на 60 діб. За скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Нагадаємо, наприкінці квітня – початку травня у Рівному копи тричі затримували чоловіка за те, що він зривав тюльпани на клумбах.

У ніч на 30 квітня його спіймали «на гарячому», коли він зривав квіти на вулиці Соборній, біля кінопалацу Україна. У ящику, який він ніс із собою, було близько 50-ти тюльпанів.

Telegram Channel