Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Насильник пропонував луцьким патрульним гроші, щоб не карали

Попередження про кримінальну відповідальність не подіяли, тож на місце викликали слідчо-оперативну групу.

Фото патрульної поліції Волині.

Насильник пропонував луцьким патрульним гроші, щоб не карали

Про зухвалу поведінку чоловіка правоохоронцям повідомила дружина

23 травня близько 16-ї години патрульні отримали повідомлення про домашнє насильство на проспекті Відродження. Заявниця повідомила, що її 52-річний чоловік вчиняє психологічне насилля відносно неї. Про це інформує патрульна поліція Волинської області у фейсбуці.

За декілька хвилин охоронці порядку прибули на місце події. Для припинення протиправних діянь та складання відповідних адміністративних матеріалів, патрульними прийнято рішення доставити особу до Луцького відділу поліції. Під час складання адміністративних матеріалів відносно чоловіка, останній, аби уникнути відповідальності, пропонував патрульним неправомірну вигоду. 

Під час складання адміністративних матеріалів  чоловік, аби уникнути відповідальності, пропонував патрульним неправомірну вигоду. 

Попередження про кримінальну відповідальність не подіяли, тож на місце викликали слідчо-оперативну групу. Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України

Telegram Channel