Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
У Володимирі дітям обіцяють подарунки за найцікавіше представлення теми «Як я проводжу карантин»

На таку тему діти ще не творили.

Фото Культурно-мистецького центру Володимира-Волинського.

У Володимирі дітям обіцяють подарунки за найцікавіше представлення теми «Як я проводжу карантин»

Акцію організували до Дня захисту дітей

«Карантин змінив звичайний розпорядок життя кожного і ми пропонуємо пригадати як це було для вас та взяти участь у онлайн-конкурсу з чудовими подарунками на тему: «Як я проводжу карантин!»», – йдеться на фейсбук-сторінці культурно-мистецького центру міста Володимира-Волинського.

Оголосили онлайн-конкурс з подарунками для діток віком від 4 до 14 років міста Володимира-Волинського.

Долучайтесь до творчої роботи! Ми чекаємо від вас фото: малюнків (традиційних та нетрадиційних технік малювання); *творчих робіт з паперу або картону, природного матеріалу, пластику, пластиліну або бісеру, а також інших витворів вашої творчості, якими ви готові вразити володимирчан! Оголосили онлайн-конкурс з подарунками для діток віком від 4 до 14 років міста Володимира-Волинського.

Свої витвори мистецтва необхідно сфотографувати (1 фото - творчої роботи, 1 фото - автор зі своєю творчою роботою) та розмістити публікацію на сторінці Культурно-мистецький центр місто Володимир-Волинський до 31 травня 2020 року! активне посилання https://www.facebook.com/groups/KMC.VV/ Потрібні також прізвище та ім'я та контактний телефон для зворотнього зв'язку!

Кращі роботи учасників онлайн-конкурсу «Як я проводжу карантин!» отримають чудові подарунки 1 червня!

Telegram Channel