Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Нововолинську трьох дітей із сім'ї, що має складні обставини, влаштували у прийомну

Діти мешкатимуть у безпечних і комфортних умовах.

Фото nov-rada.gov.ua.

У Нововолинську трьох дітей із сім'ї, що має складні обставини, влаштували у прийомну

Ними опікується міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Двоє хлопчиків та дівчинка, котрі перебували у Ковелському реабілітаційному центрі для дітей із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, влаштовані у прийомну сім’ю. Про це йдеться на сайті Нововолинської міськради 26 травня. Їхній вік – від 7 до 10 років.

Як повідомила «Газеті Волинь» Юлія Кравчук, директорка Нововолинського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, двох братиків і сестричку вилучили із їх сім'ї і оселили у прийомній. Їхня мама матиме право забрати дітей, якщо забезпечить належні умови для виховання.

Прийомні батьки, які опікуються ними, мають ще двох дітей із інших сімей та п'ятьох рідних. Раніше чоловік і дружина пройшли необхідне навчання у Волинському центрі соцслужб для сім'ї, дітей та молоді та підтвердили право на поважний статус документами.

Прийомні батьки, які опікуються ними, мають ще двох дітей із інших сімей та п'ятьох рідних.

Юлія Кравчук розповіла, що такі сім'ї не залишаються сам-на-сам: держава гарантує їм фінансову підтримку, а працівники Центру соціального супроводження допомагають у вирішенні проблемних питань.

Telegram Channel