Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Водій маршрутки вигнав ветерана АТО без ноги й поплатився

"Бесіда" проходила виключно між водієм і хлопцем з протезом, ніхто сторонній не втручався.

Відеокадр.

Водій маршрутки вигнав ветерана АТО без ноги й поплатився

У Чернігові чоловікне захотів безкоштовно везти бійця Владислава Шатила. Наступного дня хлопець прийшов до нього для роз'яснень

«Вчора моєму товаришеві Владиславу Шатилу, що втратив на війні ногу, відмовили у безкоштовному проїзді, гарантованому законом, -  на своїй сторінці у Facebook Олександр Тарнавський, друг військового, пише УНІАН. Крім того, водій почав принижувати Владислава при пасажирах і розмахувати своїм посвідченням учасника бойових дій в Іраку», - пише Тарнавський.

«Бесіда» проходила виключно між водієм і хлопцем з протезом, ніхто сторонній не втручався.

За його словами, наступного дня учасники інциденту зустрілися на кінцевій зупинці маршрутки. Там маршрутник почав виправдовуватися і заявив, що він такий же, як і учасник війни на Донбасі, і нібито чудово розуміє, бо сам був у Багдаді.Ветеран все ж вирішив жорстко провчити кривдника і вивів його з маршрутки.  «Бесіда» проходила виключно між водієм і хлопцем з протезом, ніхто сторонній не втручався. Вже після стусанів водій вибіг напівоголений і почав кричати нецензурну лайку, за яку відповісти не зміг. Урешті втік у невідомому напрямку, залишивши автобус відкритим», — уточнив Тарнавський.

Раніше в Мелітополі Запорізької області водій маршрутки відмовився безкоштовно везти ветерана АТО.

Telegram Channel