Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Любешівський ринок по суботах не працюватиме

Селищна рада звертається до підприємців та жителів з проханням поставитися з розумінням до таких дій.

Фото Любешівської ОТГ.

Любешівський ринок по суботах не працюватиме

Зміни влада запровадила через порушення правил безпеки

Декілька днів тому розпочав роботу КП «Любешівський селищний ринок», однак працює він з порушенням карантинних вимог.  Як інформує сайт Любешівської ОТГ, районне управління Держпродспоживслужби запропонувало селищній раді не відновлювати роботу ринку через неможливість забезпечити дотримання вимог, передбачених відповідними постановами Кабінету Міністрів України.

Серед порушень зафіксовані відсутність у продавців засобів індивідуального захисту, більша частина покупців були без захисних масок, в окремих продавців були відсутні антисептики та дезінфекційні засоби для прибирання, не витримана дистанція для покупців та інше. 

Зважаючи на загрозу закриття ринку, селищний голова Олег Кух зустрівся з контролюючими органами району, аби прийняти найбільш оптимальне рішення. За результатами зустрічі дійшли висновку, що роботу ринку можна продовжити, не порушуючи вимог профілактичних заходів протидії  COVID-19 лише у випадку заборони торгівлі харчовими продуктами.

Прийнято рішення виконавчого комітету селищної ради від 26 травня, яким торгівля на Любешівському ринку по суботах заборонена. Це дасть можливість обмежити пересування та перебування на ринку людей з інших районів чи навіть областей, де спостерігається набагато більший показник інфікування, ніж на Волині.

Прийнято рішення виконавчого комітету селищної ради від 26 травня, яким торгівля на Любешівському ринку по суботах заборонена.

Любешівська селищна рада звертається до місцевих підприємців  та жителів громади поставитися з розумінням до таких дій та в подальшому дотримуватися усіх правил і профілактичних заходів з протидії поширення коронавірусної хвороби.

Telegram Channel