Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Любешівська селищна рада оголосила тендер щодо капремонту вулиці

Ремонт шляху дасть можливість частину транспорту пустити в обхід перенавантажених вулиць.

Фото lubeshivska-gromada.gov.ua.

Любешівська селищна рада оголосила тендер щодо капремонту вулиці

Очікувана вартість ремонту вулиці– 1659,7 тисячі гривень

Любешівська селищна рада оголосила тендер на проведення робіт з капітального ремонту вулиці 8 Березня (від Вишневої до вулиці Брестської). Інформує про це сайт Любешівської ОТГ.

Фінансування здійснюватиметься за рахунок коштів дорожньої субвенції на автошляхи комунальної власності – 1 мільйон гривень та коштів селищного бюджету – 659,7 тисяч. Цей проєкт був схвалений депутатами селищної ради та внесений до «Програми соціального і економічного розвитку Любешівської селищної ради на 2018-2020 роки» в минулому році і є продовженням ремонту вулиць,  що забезпечують  під’їзд до дитячого садочка №3 та Любешівського ліцею, на території якого в майбутньому заплановане будівництво спортивного комплексу.

Проєкт є продовженням ремонту вулиць,  що забезпечують  під’їзд до дитячого садочка №3 та Любешівського ліцею, на території якого в майбутньому заплановане будівництво спортивного комплексу.

Окрім того, жителі селища неодноразово скаржилися на інтенсивний рух транспорту по вулицях Брестській та Незалежності, а зазначений ремонт дороги дасть можливість частину транспорту пустити в обхід цих вулиць, значно зменшивши його потік. Про це повідомляє сайт Любешівської ОТГ.

Telegram Channel