Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Двійко дядьків із мачете та шваброю приїхали до замовника виконати його сексуальну фантазію, але помилилися адресою...

Сказитися можна!

Фото dnepr.info

Двійко дядьків із мачете та шваброю приїхали до замовника виконати його сексуальну фантазію, але помилилися адресою...

Одного з них в результаті виправдали у справі про проникнення в житло зі зброєю

У Новому Південному Уельсі двоє чоловіків, озброєні шваброю і мачете, приїхали за викликом клієнта для втілення його сексуальної фантазії, однак помилилися будинком і налякали господаря. Одного з них в результаті виправдали у справі про проникнення в житло зі зброєю.

Про це пише УНІАН з посиланням на BBC News.

Зазначається, що житель міста Гріффіт найняв двох чоловіків у фейсбуці - він хотів, щоб ті приїхали, увійшли до нього в будинок, зв'язали в одній білизні та полоскотали шваброю. За послугу австралієць пообіцяв 3,3 тисячі доларів.

Потім замовник переїхав в інший будинок на відстані 50 кілометрів від старого, але виконавців не попередив.

Коли світло загорілося, господар будинку помітив, що над ним схилилися невідомі з мачете і шваброю.

У ранній ранок передбачуваної зустрічі господар будинку, в якому колись жив замовник, помітив на кухні світло і подумав, що до нього на каву заглянув приятель. Чоловік продовжував знаходитися в спальні з вимкненим світлом і в масці від хропіння. В наступний момент він побачив двох чоловіків, які називали його чужим ім'ям. Коли світло загорілося, господар будинку помітив, що над ним схилилися невідомі з мачете і шваброю.

Виконавці зрозуміли свою помилку, вибачилися, потиснули руку господареві будинку і відправилися за правильною адресою. Там їх зустрів замовник, попросив залишити мачете в машині і запросив зайти. Замовник приготував гостям сніданок, а потім приїхала поліція і заарештувала їх за незаконне проникнення в житло зі зброєю.

Telegram Channel