Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Кім Чен Ин прирівняв підлітковий секс до держзради

Глава держави звинувачує в аморальності Захід.

Кадр / YouTube.

Кім Чен Ин прирівняв підлітковий секс до держзради

Керівник країни вважає, що погана поведінка підлітків допомагає ворогам руйнувати корейське суспільство

Лідер КНДР Кім Чен Ин прирівняв підлітковий секс до державної зради, оскільки вважає секс між тінейджерами «аморальним» і «нечестивим», повідомляє видання Express з посиланням на Radio Free Asia. Про це пише 30 травня видання «Дзеркало тижня».

Більш того, він прирівняв його до державної зради, оскільки така поведінка підлітків «допомагає ворогам руйнувати корейське суспільство».

«Аморальність школярів і студентів викликана впливом капіталістичного способу життя, поширенням електронних засобів масової інформації, а також поставляється з сусіднього Китаю порнографією. І це стає проблемою», - заявив Кім Чен Ин.

Щоб зупинити зростання «сексуальної розбещеності», влада наказала школам перевіряти телефони підлітків на наявність заборонених матеріалів та відвідування небажаних сайтів. 

Щоб зупинити зростання «сексуальної розбещеності», влада наказала школам перевіряти телефони підлітків на наявність заборонених матеріалів та відвідування небажаних сайтів. Підлітки, у яких знайдуть «заборонені» матеріали, а також їхні батьки та вчителі будуть суворо покарані.

Telegram Channel