Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Lancome: натхненний французькою елегантністю бренд, над яким непідвладний час

Lancome вдалось зберегти свою самобутність.

Фото MAKEUP.

Lancome: натхненний французькою елегантністю бренд, над яким непідвладний час

Саме так можна сказати про всесвітньо відомий Модний дім. Адже у бьюті-індустрії він вже понад 85 років

У 1935 було створено всього п'ять унікальних ароматів Ланком. А вже рік по тому – був випущений перший продукт бренду по догляду за шкірою – багатоцільовий відновлюючий крем під назвою Nutrix. З плином часу компанія продовжувала розвиватись доволі швидкими темпами. Також розширювалась як парфумерна гілка, так лінія по догляду за шкірою. Вже в 21 сторіччі у портфоліо Lancome – омолоджуючі креми, креми для очей, обличчя, рук та багато інших засобі для догляду за тілом. Через тридцять років після заснування компанію було придбано світовим концерном L'Oreal. Проте бренду вдалось зберегти свою самобутність.

Сьогодні Lancome – провідне ім'я у індустрії парфумерії та косметики класу люкс. Її «обличчями» ставали відомі акторки, супермоделі та візажисти.

Найуспішніші позиції Lancome по догляду за шкірою у 2020

У кейсі Lancome нараховується близько тисячі засобів по догляду за шкірою для вирішення найрізноманітніших проблем. Тому може виникнути питання: які ж продукти торгової марки для догляду за шкірою користуються найбільшим попитом? Щоби відповісти на нього, довелось опитати десяток косметологів, експертів бьюті-індустрії та ознайомитись з асортиментами інтернет-магазинів, зокрема й MAKEUP. Саме тут – найзручніше почати знайомство з Ланком.

Отже, нам вдалось скласти топ-3 засобів по догляду за шкірою:

  • Advanced Genifique Youth Activating Serum – омолоджуюча сироватка для обличчя для всіх типів шкіри, яка, миттєво зволожує, робить дерму гладкою і м'якою. Розробники запевняють, що всього за сім днів регулярного використання шкіра стає більш сяючою, пружною та еластичною.
  • Тонізуючий молочно-рожевий лосьйон Tonique Confort Rehydrating Comforting Toner with Acacia Honey. Це – заспокійливий і зволожуючий тонік на основі екстракту меду, зібраного з цвіту акації, який м'яко очищає та зволожує сухий та чутливий тип шкіри.
  • Засіб для зняття макіяжу з очей подвійної дії Bi-Facil. Це двофазний продукт, складається з ліпідної та водної фаз. Ліпідна власне знімає декоративний макіяж з очей, а водна – використовується як унікальний пом'якшувач для того, щоб дерма обличчя відчувала себе доглянутою, зволоженою та свіжою. Bi-Facil миттєво та без зусиль видаляє залишки косметики з очей, навіть водостійкі туші.

Огляд ключових складників

Визначивши трьох «лідерів» продаж, можна заглибитись у їх рецептури. Так ми точно дізнаємось, які саме інгредієнти будуть впливати на шкіру:

  • Сироватка Advanced Genifique Youth. містить 10% ферментного лізату біфідобактерій у якості активного компонента. Це – штам пробіотиків, отриманий в результаті ферментації Bifidobacteria, грампозитивних анаеробних бактерій. Клінічними дослідженнями доведено, що відновлення мікробіоти шкіри за допомогою пробіотиків допомагає зберегти гідроліпідний та кислотнолужний баланс тканин, а також запобігти розвитку гнійничкових інфекцій, подразнень та мікроушкоджень. Також у препараті – точно збалансована комбінація денатурованого спирту з гліцерином та диметиконом. Їх комплексна дія здатна ефективно розгладжувати неглибокі зморшки, боротися з шкідливими мікроорганізмами, перешкоджати втраті рідини та укріплювати захисні властивості епідермісу.
  • Основними складниками зволожуючого тоніка Tonique Confort є акацієвий мед і масло солодкого мигдалю. Вони – джерело антиоксидантів, амінокислот, вітамінів та мікроелементів. Проте для зволоження також використовуються гліцерин. Консервуючий агент – фенонксіетанол, оснсва засобу – очищена вода.
  • Ключові інгредієнти засобу для зняття макіяжу з очей подвійної дії Bi-Facil – ціклопентасілоксан та ізогексадекан. Ціклопентасілоксан – такий тип силікону, якому властиво надавати шкірі відчуття шовковисті та гладкості. Ізогексадекан – безпечний для організму та гіпоалергенний пом'якшувач та розчинник, який і допомагає очистити шкіру.

Висновок один: формули Lancome – поєднання натуральних та синтетичних компонентів, гіпоалергенність та безпека. Бренд заробив своє ім’я не тільки імперією ароматів, але й високоефективними засобами для догляду за тілом. Це – Модний дім, над яким не підвладний час. 

Telegram Channel