Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
У Вараші посилюють карантин: коронавірус саме починає лютувати...

Отакої!

Фото Української правди.

У Вараші посилюють карантин: коронавірус саме починає лютувати...

Позачиняли навіть ломбарди...

У місті-супутнику Рівненської АЕС посилюють карантин.

У зв'язку з різким спалахом захворюваності на СOVID-19 у Вараській ОТГ.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на міського голову міста Вараш Рівненської області Сергія Анощенка у Facebook.

Пряма мова: «31 травня 2020 року, відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міста Вараш.

Станом на ранок у Вараській ОТГ лабораторно підтверджено 18 випадків захворювання.

Станом на ранок у Вараській ОТГ лабораторно підтверджено 18 випадків захворювання.

СOVID-19 виявлено у працівниць міського центру надання адміністративних послуг у та членів їх родин. Роботу центру надання адміністративних послуг припинено на 2 тижні, триває епідемічне розслідування».

Забороняється з 1 до 14 червня  робота речових та продуктових ринків, торгівельних закладів, кіосків, МАФів, павільйонів, пересувних засобів торгівлі, магазинів з продажу квітів, напівфабрикатів, точок продажу іноземних товарів, розважальних, торгових та торгово-розважальних центрів, закладів ресторанного господарства, алкомаркетів, ломбардів, бібліотек, перукарень та салонів краси.

На утвореному контрольно-пропускному пункті проводитимуть контроль транспортних засобів, що в’їжджають в місто.

Станом на ранок 31 травня на Рівненщині зафіксовано 1733 випадки захворювання на коронавірус. За добу виявлено 52 нових інфікованих на COVID-19.

Telegram Channel