Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Доба на фронті: українські воїни ліквідували одного загарбника, у нас – без втрат

На три ворожі обстріли наші воїни вправно відповіли, знищивши одного і поранивших двох окупантів.

Фото УП.

Доба на фронті: українські воїни ліквідували одного загарбника, у нас – без втрат

Зведення станом на 07:00 01 червня 2020 року

Минулої доби збройні формування Російської Федерації 3 рази порушили режим припинення вогню та обстріляли наші позиції з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. Українські підрозділи діяли адекватно обстановці і вживали необхідних заходів щодо придушення вогневих засобів противника, інформує пресцентр штабу ООС.

Втрат серед наших захисників внаслідок ворожих обстрілів не було.

= В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» ворог у ранковий час неподалік Новотроїцького застосував по наших опорних пунктах ручні та станкові протитанкові гранатомети і великокаліберні кулемети. Біля Водяного російські найманці вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.

= В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» на підступах до Оріхового противник випустив у бік українських оборонних укріплень дві міни калібру 82 мм.

Для здійснення заходів із відсічі та стримування збройної агресії наші воїни вправно задіяли чергові вогневі засоби і змусили ворога припинити свою злочинну активність. За даними розвідки, 31 травня українські оборонці знищили одного та поранили двох окупантів.

Втрат серед наших захисників внаслідок ворожих обстрілів не було.

Від початку поточної доби російські збройні формування в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» поблизу Гнутового відкривали вогонь з гранатометів різних систем. У відповідь наші військовослужбовці рішуче застосували чергові вогневі засоби та припинили ворожі провокації.

За поточну добу втрат серед українських захисників немає.

Telegram Channel